A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat 2019. november 24-én, vasárnap 9 órától toborzónapra várja azon 40 évnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a mérnökök, a helikoptervezetők napi tevékenységét, valamint olyan középfokú repülő szakmai végzettséggel rendelkezőket, akik a helikopterszerelők munkája iránt érdeklődnek. A programra ellátogatók megtekinthetik a rendőrségi hangárt és az MD 500E, valamint az MD902 típusú szolgálati helikoptereket, megismerkedhetnek a helikoptervezetők, mérnökök és a helikopterszerelők munkájával.

A nap folyamán a szakemberek a felvételi jelentkezésről részletes tájékoztatót tartanak.

Toborzónap a légirendészetnél
Fotó: police.hu
 

A korlátozott létszámra tekintettel csak olyan személyeket tudunk fogadni, akik a mellékelt pályázatok minden feltételének megfelelnek.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a 2019. november 18-a 24 óráig a lrsz@kr.police.hu e-mail címre történő üzenet elküldésével tehet meg. Az e-mailbe írja bele a nevét és telefonszámát, amelyen a további teendőkkel kapcsolatban a Légirendészeti Szolgálat munkatársai felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot.