KÜLFÖLD
Elszabadultak az energiaárak, egyre kevesebb földgázt fogyasztanak a németek
Minden egyes megtakarított kilowattóra pénzt is megtakarít – jegyezte meg a BDEW ügyvezetője.
Leépítéskor a fehér tanárokat küldhetik el először – Oktatási megállapodást kötöttek Minneapolisban
Az egyesült államokbeli Minneapolis városában a fehér tanárokat bocsáthatják el elsőként, ha leépítésre kerül sor – erről is megállapodott a város tanárszakszervezete és az állami iskolakerület a kollektív szerződésről zajló tárgyaláson, amely lezárta a tanárok kéthetes sztrájkját.
Nem fogadja el vereségét az elnökválasztás vesztese
Az elnökjelölt közölte: szabálytalanságokra és csalásokra hivatkozva minden lehetséges jogi és alkotmányos eszközt igénybe vesz, hogy megsemmisítsék az általa paródiának minősített választást és eredményét.
Koronavírusos lett Joe Biden felesége
Joe Biden szóvivője a hírre reagálva a közösségi médián keresztül azt jelentette be, hogy az elnök tesztjeit is sűrítik.
Újabb fokozatba lépett a vízhiány miatti riasztás Amerikában – További kötelező felhasználáscsökkentést léptettek életbe
A Colorado folyó 40 millió embert lát el ivóízzel az ország délnyugati részén fekvő 7 államban, és táplálja a régió 15 milliárd dollár bevételt termelő mezőgazdaságát.
Sokan életüket vesztették az árvizekben
Legalább hatvanhatan meghaltak és huszonnyolcan megsérültek az esős időszak júniusi kezdete óta zajló heves áradásokban.
Ukrajnába utazik az ENSZ főtitkára
A főtitkár augusztus 18-án látogat a nyugat-ukrajnai Lviv városába, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán és Recep Tayyip Erdogan török elnökkel egy háromoldalú találkozón vesz részt.
Törökország egy újabb ezrednyi orosz légvédelmi rakétarendszert vásárol
A szerződés gyakorlati végrehajtása már folyamatban van, és a kétoldalú haditechnikai együttműködés a két ország elnöke között létrejött megállapodásoknak megfelelően fejlődik – mondta Dmitrij Sugajev.
Enerhodart lőtte az ukrán hadsereg a város Moszkva-barát vezetése szerint
A közlés szerint a támadás célja ellencsapás kiprovokálása lehetett.
Libabőr már a magyar himnusz előtt! Milák felhívta maga mellé Mártont a dobogó tetejére – videó!
Könnyes pillanatok! Az aranyérmes Milák Kristóf felhívta maga mellé a második helyezett Márton Richárdot a 200 méteres pillangóúszás döntőjének eredményhirdetésén a római vizes Európa-bajnokságon.
2022. augusztus 16. kedd, Ábrahám napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg